Site icon Slimi namai

CS:GO Slimi 2v2 turnyras

csgo 2 vs 2

Sveiki. Taigi, kaip iš šios temos supratote, yra organizuojamas 2v2 turnyras, tad nieko nelaukus pereikime prie pagrindinės informacijos.

Pagrindinė informacija apie turnyrą:
Turnyre dalyvaus 32 komandos, pralaimėjus vieną žaidimą iškrentate iš lentelės, laimėjus – tęsiate toliau. Žaidžiama formatu best of 3 iki 9 laimėtų round’ų, nuo aštuntfinalių formatas keisis į best of 5 iki 9 laimėtų round’ų. Komandos atsitiktine tvarka bus sudėliotos lentelėje. Sistemai išrinkus varžovus, žaidimo kambaryje komandų kapitonai galės balsuoti dėl žemėlapių pasirinkimo. Žaidžiama tol, kol viena komanda laimi žemėlapį, tai yra, nustatyti overtime. Laimėjusi komanda lentelėje keliauja toliau. Komandai ar žaidėjams nepasirodžius, naudojant pagalbines programas, atsisakius dalyvauti, priešininkai keliauja toliau.

Kada tai įvyks?
Turnyro pradžia organizuojama šių metų spalio 17 dieną, 18:00. Turnyras tęsis tol, kol išsiaiškinsime 8 stipriausias komandas iš 32. Aštuntfinalis ir visos kitos kovos įvyks sekančią dieną, tai yra spalio 18-ąją dieną taip pat 18:00. Svarbi informacija – nuo 17:00 galima padaryti check-in, tai reiškia, kad jūs tikrai dalyvausite, priešingu atveju jūs nebūsite įtraukti į turnyrinę lentelę.

Reikalavimai norint dalyvauti:
Kadangi šis turnyras organizuojamas tik slimi serverio žaidėjams, reikalaujame, kad serveryje būtumėte „Gold Nova 1“ arba aukščiau. Taip pat, jei turite +* global galite dalyvauti.

Prizai:
1vt. – po 50 kreditų bei dalinsis 40 eurų. (remėjas Mafke)
2vt. – po 30 kreditų bei dalinsis ★Paracord Knife Icarus Fell , ★ Skeleton Knife Acid Etched (rėmėjas P1jus)
3vt. – po 20 kreditų.
4vt. – po 10 kreditų.

Laimėtojai:
1 vt. godlike duo
2 vt. Whiff x GEE
3 vt. Teamas
4 vt. Broly Gaming

Turnyras vyks https://www.challengermode.com/ , todėl visų dalyvių prašome turėti užregistruotą vartotoją. Tai pat, susikūrus vartotoją privalote jį prijungti prie steam vartotojo, kitaip neleis žaisti. Tai atlikus reikia sukurti komandą bei pakviesti draugą į ją, kadangi registruojantis į turnyrą prašys pasirinkti komandą su kuria žaisite. Įžeidžiantys bei nepadorūs pavadinimai nebus toleruojami, tad komanda bus pašalinta.

Viską įvykdžius privalote pakviesti į draugus per šią nuorodą -> https://www.challengermode.com/users/1dd4fb31-abc7-4f22-9981-1971535eef87 , kadangi turnyras yra invite-only. Jeigu kyla neaiškumų, visada galite teirautis discord’e https://discord.gg/NRh8Z4S arba asmeniškai https://steamcommunity.com/id/officialabah

Kovos nuo aštuntfinalių bus transliuojamos per:
https://www.twitch.tv/officialabah
https://www.twitch.tv/slimilt

Pastebėjus klaidų arba turint pasiūlymų, laukiu asmeninėje žinuteje, bet kurioje platformoje.

5 1 balsas
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version