Site icon Slimi namai

Slimi CS:GO – Slimi Coin (crypto simuliatorius)

slimi csgo crypto coin simulator

Slimi Coin, tai simuliatorius realių crypto coinu stengtasi atkartoti populiariausias crypto sistemas ir perkelti ju funkcija į Slimi CS:GO serverį kuriame galėsite daryti investicijas į Slimi Coin iš savo sukauptos serverio valiutos slimkiu šiek tiek turėsime savito variklio veikimo, ko nėra kituose crypto tai tokio mažo galimu coinu įsigijimo ir tokios didelės kainos už vienetą, keičiant Slimi Coina į Slimkes iš karto bus sudegintas coinas, o kad vėl naujas coinas susigeneruotu serveryje bendrai visi turės prišaudyti tam tikrą kiekį žaidėjų…

CS:GO CRYPTO: Slimi Coin


Čia bus sudėtos visos naujienos kaip kūrėsi ir keitėsi mūsų Slimi Coin sistema

2021-12-20 Noriu pranešti jog naujas Slimi CS:GO sezonas ne už kalnų! Ką reikia žinoti prieš naują sezona? Keisis tam tikros naujo sezono sąlygos kurias jau greitai sužinosite! Prieš nauja sezona bus išleistas Slimi Coin į kurį galėsite investuoti savo sukauptas Slimkes!

2021-12-30 Jau šiandiena 18:00 bus galima investuoti į Slimi Coin, tad ruoškit Slimkes kurios dings ant naujo sezono! Konvertuokit esamus skinus į Slimkes!


2022-01-01 Prieš naują sezona Slimi Coin vertė:

slimi coin’o vertė prieš startą

2022-01-19 Slimi Crypto atnaujinimas, kadangi Slimi Coin galima įsigyti pagal esama Total Supply kiekį, pakeistas įsigijimas iš max 5% pakeista į 10% pagal esama Total Supply

2022-02-04 CRYPTO: Slimi Coin simuliatorius, kad nebūtu toks sausas ir profito darymas tik ant serverio valiutos (Slimkiu), yra daroma speciali aukcionu sistema iš Slimi Coin valiutos, planuojami aukcionai iš Realių CS:GO skinu, bei realių pinigų (surinktų nuo serverio support 5%), nemiegokite ir nelaukite kol Slimi Coin kainuos brangiau ar nebebus galima jo įsigyti, kad laimėti aukcionus! (mano reikalas jus įspėti, pranešti, suteikti spoil’a, o toliau jūsų reikalas priimti sprendimą, žinau puikiai jog ateityje Slimi Coin nebus taip lengva ir paprasta įsigyti kaip šiandiena…)

2022-03-14 Kai baigsis Slimi Coin’o generacija, vietoj tos informacijos atsivers Slimi Coin’o keitimas į kreditus
Kas keletą dienų, rytais visi discord nariai bus supažindinti su Slimi Coin informacija

2022-03-14 Pirmoji gauta informacija discord’e:

2022-03-22 Slimi Coin aukcionas pabaigtas iki galo! Vis tiek vertėtu vadinti tai dar kol kas BETA versija, nes buvo tik pratestuota, kaip viskas pilnai veiks jau greitai pamatysime! Slimi Coin sistemoje kaupiasi realių pinigu suma nuo jūsų paramos serveriui (+5% nuo paramos sumos) Jei Slimi Coin sistemoje bus 10€ suma automatiškai susigeneruoja aukcionas (aukcionas neprasidės jei generuosis total slimi coin supply už nužudymus) Kaip aukščiau minėta norime prasibandyti šią sistema, galbūt yra palikta kokių klaidų tai kol kas jau į priekį yra paruošti aukcionai ir vienas iš jų pasirodys jau šį vakarą!

2022-04-09 Slimi Coin’o aktyvumas nėra toks didelis, todėl vietoj 24 h. diagramos mes gausime paskutinių 7 dienų Slimi Coin kainos pokyčius diagramoje

slimi coin diagramos atnaujinimas

2022-04-13 Slimi Coin STABILIZACIJOS atnaujinimas! Įdiegtas priedas Slimi Coin sistemoje, kad šio coin’o vertė būtu stabilesnė ir stipriai nešokinėtu per trumpą laiką. Dėl šio stabilumo jau visi Slimi CS:GO žaidėjai galės: Nusipirkti iki 10 Slimi Coinu per vieną pirkimą ir taip sutaupyti Slimkiu Parduoti iki 10 Slimi Coinu per vieną pardavimą ir taip uždirbti daugiau Slimkiu (daugelis turėjo pastebėti kai buvo perkami arba parduodami Slimi Coin po vieną vienetą kaina po vieno pirkimo ar pardavimo iš karto kisdavo ir tekdavo sumokėti nemažai mokesčių įsigyjant ar parduodant daug vienetų Slimi Coin) Kadangi per vieną kartą galima įsigyti/parduoti iki 10 Slimi Coin, automatiškai pasikoregavo ir laikas, kada vėl galėsite įsigyti ar parduoti Slimi Coin!

4 1 balsas
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version