Site icon Slimi namai

SLIMI MINECRAFT: 1.16.5, NAME CHANGE & FULL RELEASE?

Slimi Minecraft Banner

shoutout to craazyarts!

Po serverio uždarymo ir užrakinimo lapkričio mėnėsį, daugelis dalykų buvo permąstyta ir perdaryta. Kaip ir kiti minecraft serverio atnaujinimai, šis atnaujinimas suskirstytas į tam tikras potemes.

GENERAL STUFF

REMOVALS/CHANGES

New Spawn!

Serveryje turime naują spawn, kuris yra paprastesnis ir kuriuo naviguotis yra žymiai lengviau nei ankstesniuoju!

Naujojo spawn kadras!

MCMMO GUI-Based!

Daugelis galbūt esate pažįstami su šia sistema iš senesnių laikų, ar net žaidžiate serveriuose kurie jau tai naudoja, pas mūsų visa tai yra paremta lentelėmis ir visa reikiama informacija galima pamatyti patiems!

Kadras vienos iš lentelių!

TAGS! – Show off to others!

Serveryje taipogi dabar egzistuoja ir tagų sistema, kuri augs su laiku ir jūsų pasiūlymais, kuriuos bus galima užsidirbti serveryje aktyviai žaidžiant ar gauti už nuopelnus, taipogi šie tagai gali atsiverti už pasiekimus MCMMO lygių kelime ar perkant paslaugas – bei taipogi, kai kurie iš jų bus ir nemokami!

Vieno iš tagų, kurį galima gauti besikeliant MCMMO lygius pavyzdys!

EMOJIS!

Serveryje parašius komandą /emojis bus galima išvysti sąrašą naujų įdėtų emoji, kurių sąrašas taipogi su laiku ir jūsų pasiūlymais galės išaugti!

Emoji sąrašas!

Tokens – Vote, receive them, and buy!

Serveryje nuo šiol vyraus tokenai, kuriuos bus galima užsidirbti prabalsuojant už mūsų serverį ir yra atskira skiltis serverio parduotuvėje kur juos galima išleisti!

Vienas iš dalykų ką galima įsigyti už tokenus!

DYNMAP – See our world online!

Atveriame duris į internetine žemėlapio versija pro kuria galima naviguotis ir peržiūrėti kur kas randasi! – Adresu: PLAY.S-MC.LT:2525 arba įeiti per pagrindine svetainę – S-MC.lt

Kadras iš Dynmap!

CUSTOM ENCHANTMENTS – A new system, and even more enchantments!

Serveryje buvo atnaujinti custom enchantai, nuo šiol jie yra gaunami taip pat kaip ir vanilla – nuo villagerių, enchanting table ir jų yra virš kelių šimtų! – daugiau apie jas galite pasiskaityti mūsų atnaujintame wiki – S-MC.lt/wiki

Keletas custom enchantmentų ant kardo!

NOTICES

SERVER LAUNCH

Serveris bus atrakintas publikai Sausio 29d. 16:00

WITH MANY MORE SECRETS AND LOVE,

dexasz
5 1 balsas
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version