Site icon Slimi namai

Slimi Minecraft: New Season

Po ilgos pauzės, Slimi Minecraft serveris ir vėl sugrįžta!

Pagrindiniai serverio pokyčiai

Nauja daiktų sistema

Daiktai dabar yra konvertuojami ir yra pritaikyti naujai daiktų sistemai, daiktai nuo šiol turi retumą ir statistikas kurios keičiasi atsižvelgus į daikto retumą.

Perdaryti monstrai

Serveryje pasikeitė monstrai ir jų esami sugebėjimai, nuo šiol kiekvienas pasaulyje atsirandantis monstras turės naujų sugebėjimų, kad pasunkinti ir paįvairinti žaidimą.

Vilkolakių sistema

Šiame sezone tapo įmanoma transformuotis serveryje į vilkolakį pilnaties metu. Turime tris vilkolakių klanus, kurie skiriasi jėga, apsauga arba greitumu. Į kurį klaną pateksite priklauso nuo to kaip buvo užkrėstas. Vilkolakių pradinis žaidimo tempas yra lėtas, kadangi jie turi laukti pilnaties kol bus transformuojami, o išgyvenus nemažai pilnačių sėkmingai ir pasikėlus lygį, įgaunate galią valingai transformuotis į vilkolakio formą ir būti stipresniems. Taipogi yra ir keletas kitų įvairių sugebėjimų. Detaliau viską galima sužinoti esant žaidime.

Atnaujinta svetainė

Mes suprantame, kad ne visi turi noro jungtis į Discord serverį, kad sužinoti naujienas apie serverį, bet kol tai ir yra greičiausias būdas sužinoti serverio naujienas, mes atnaujinome serverio tinklalapį ir surišome jį su serveriu tarpusavyje, jog žaidėjams būtų lengva patekti į svetainę, užsiregistruoti ir matyti serverio naujienas.

Resursų paketas

Serveryje naudojame resursų paketą kuris yra nuolatos atnaujinamas, kad suteikti naujiems daiktams modelius. Leidžiame naudoti įvairius emoji serveryje.

Atnaujinta paslaugų sistema

Dabar už paslaugas galima apmokėti ir PaySera mokėjimo būdu, ne tik naudojant PayPal, kad serverio paslaugos būtų prieinamos didesniai daliai žaidėjų.

Discord Integracija

Mūsų discord serveryje, naudojantis mūsų sukoduotu įskiepiu serveryje ir Discord asistente Riley, galite pažiūrėti savo arba kito žaidėjo serverio informacija, jų bendras statistikas, arba bendrai tik serverio informaciją.

Serverio bosai

Serverio žemėlapyje yra mažas šansas atsirasti vienam iš bosų, kurie leis jums išbandyti savo iki tol surinktus ginklus ir šarvus. Ateityje šie bosai išmes eksliuzyvinių šarvų ir ginklų, tad norint serveryje sustiprėti, bus rekomenduotina sulaukti jų atsiradimo.

Keletas vaizdų iš serverio

Prisijunkite pas mus!

Serverio IP: play.s-mc.lt / mc.slimi.lt

5 2 balsų
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version