Site icon Slimi namai

Slimi RPG – Fragmentu sistema

slimi rpg fragmentu sistema

NPC Viktoras nuo 1RR suteiks galimybe įsigyti misija už kurią gausite only craft item’u ar kitų svarbių resursų fragmentus (jau senai buvo norima suteikti ir padaryti jog per PVE žaidėjai išgautu PVPP, EIU ar kitų vertingų item’u)

Pačios misijos bus ganėtinai pigios ir lengvos, kad sukeltu malonumą mėgautis žaidimu (bet reikia nepamiršti jog su kiekvienu išvykdymu jos brangs ir šiek tiek sunkės, o kitai dienai visas pabrangimas ir pasunkėjimas nusirestartuos)

Surinkus reikiamą kiekį tam tikrų fragmentų juos reikės priduoti resursu tiekėjui ir jis jums suteiks tai dėl ko taip ilgai dirbote!

Prie šios sistemos testavimo prisidėjo @RedNineTale#8125 @Ignas#5429 @Sanji#6853 @_Scout#1998 dėkui jiems 💖 jie išdėstė savo mintis apie šį atnaujinimą, pagal bendra surinktą minčių kratinį mes nuo testeriu gavome:

Paprastai tariant, fragmentų sistema yra naujas dalykas, kuris leidžia žaidėjams rinkti įvairias mob’ų kūno dalis per individualias užduotis ir gauti įvairių fragmentų. Surinkus 10 tokių pačių fragmentų, žaidėjai gali pateikti juos resursų tiekėjui ir gauti reikiamus retus itemu arba kitokių papildomų bonusų, pvz. pvp point’ų, elite item upgrade resursų… Testeriai pastebėjo, kad ši sistema yra gera, nes žaidėjai dabar turi prieigą prie itemų grindimo ir tai padidina žaidimo įvairovę. Be to, sistema yra balansuota ir padeda išvengti nuobodaus vieno tipo mob farming’o.

Vaizdo įrašas kuris padės suprasti labiau kaip viskas bendrai veikia:

Slimi RPG - Fragmentu sistema
0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version