Site icon Slimi namai

Slimi RPG naujoko užrašai

slimi rpg naujoko gidas

Prisijungus į serverį visų pirma jums reiktų užregistruoti jūsų paskyrą – paspaudus M raidę ir suvedus norimą 4 skaičių kombinaciją susikursite individualią žaidėjo paskyrą, kurio prisijungimus žinosite tik jūs, tada dar kartą paspaudus M raidę pasirinkite variantą Create Character, pasirinkimas susideda iš 3 pradinių žaidėjo veikėjų :


Assasin – Iš tolimos karalystės atkeliavęs galvužudys, kuris pasiryžęs savo priešininką nukauti jam net jo nepamačius, jis puikiai sugeba išvengti savo priešininko panaudojus savo akrobatinius sugebėjus ir įspūdingą greitį.

Bony – Iš požymių atkeliavęs mirties dievo pasiuntinys sugebantis savo priešininkus apnuodyti, taip juos nukankindamas ir priverčiantis juos lėtai, bet skausmingai žūti dar jiems neišsitraukus ginklo.

Druid – Šis veikėjas, iš pažiūros liūdnai atrodantis miestelėnas buvo užkeiktas pačio Slimi RPG karaliaus, todėl naktimis ir ypač įniršęs jis keršija visiems gyventojams pavirsdamas vilku, ne vienas bandęs nuo jo pasprukti būdavo perplėštas jo aštrių nagų ir suėstas


Žudant serveryje esančius monstrus žaidėjas gauna XP taškų, kai įgyjama pakankamai patirties, veikėjas patobulėja , pasiekdamas kitą savo veikėjo lygmenį. Toks įvykis padidina veikėjo statistiką gaunant „Character stats”, pvz., maksimalią sveikatą, žalos mažinimą, energiją ir jėgą, taipogi kylant veikėjo lygiui gaunama ir „Skill Points” , kas jums suteikia galimybę tobulinti savo veikėjo įgūdžius, kuriuos vėliau galite kombinuoti artimoje kovoje ar net serveryje esančiuose Eventuose.


XP/LVL, etc. Viršuje, kairiojoje ekrano pusėje nurodomi pagrindiniai atributai, kurie leidžia nusakyti jūsų veikėjo surinktą patirtį žaidime t.y – Lygis, patirties taškai, turima energija, jūsų gyvybės taškai, auksas ir tt..

Stat Points Paspaudus M raidę ir pasirinkus pasirinkimą Stat Points galėsite matyti kiek turite statistikos taškų ir juos valdyti, pasirenkant bet kurį iš variantų : (Žalos gavimo mažinimą, Jėga, Maksimalią sveikatą ir Energiją)

Skill Points Veikėjo įgūdžiai taipogi gali būti valdomi, jums paspaudžius M raidę ir pasirinkus Skill Points. Rinktis galite iš didelio kiekio sugebėjimų, kuriuos galėsite panaudoti prieš kitus žaidėjus, o ir taipogi prieš monstrus, jei jūsų Skill pažymėtas žvaigždute (*) . Atrakintus ir patobulintus sugebėjimus galite valdyti paspaude E raidę, pasirinkus norimą Skill ir panaudojus antrą pelės mygtuką (MOUSE2).



Turbūt vienas iš svarbiausių aspektų serveryje būtų – Monstrų žudymas. Serveryje jų rasite net keletą rūšių, vieną už kitą stipresnių, įdomesnių pavidalų, taipogi kai kurie iš jų pasižymi sugebėjimais, kurie jus gali sužaloti nebūnant artimojo kovoje, pasinaudojant savo energijos pliūpsniais ar kitokiais sugebėjimais. Monstrų serveryje sutiksite beveik už kiekvieno kampo, bet žinoma jie suskirstyti į grupes, todėl, jei jūsų lygis per mažas negalėsite gauti XP taškų juos žudant, kol nepasieksite tam tikro nurodyto veikėjo lygio žudyti pasirinktą monstrą.


Iš pažiūros mažas padarėlis galinti būti tikru monstru, jis sugeba šokinėti iš taško A į tašką B, taip supainiodamas ir išvarydamas iš kantrybės kovotoją.

Bjauriai atrodanti būtybė, kurią užpuolus, ji pradeda cypti pasiekdama neregėta 200 decibelų garsą, kuris sukuria garso bangą sulėtindama kovotoją.

Galbūt ši būtybė ir neturi didelių akių pamatyti priešininką, bet užuodžia puikiai, todėl saugokitės šio padaro snukio, nes jūs galite būti apsiauti jos seilių, kurios nudegina oda.

Šis skrajojanti būtybė į savo priešininką gali pataikyti net už 100 metrų, todėl saugokitės jos energijos pliūpsnių, kurie į jūs pataikys, jei neturėsite priedangos.

Iš kitos planetos atskridęs ateivis, kuris šaudo iš savo čiuptuvų, gali šaudyti lyg į vapsvas panašius padarus, kurios pamačius priešininką juos seka, kol juos sugelia.

Iš viruso mutavusi būtybė savyje turinti nuodingą seklą, kuri gali pražudyti priešininką, jei monstras pratrūksta iš įniršio.


Slimi RPG pasaulyje esantys daiktai jums padės papildomai sustiprėti prieš savo priešininką ar žudant monstrus, čia yra įvairiausio tipo ginklų, šarvų, aksesuarų, kurie jums padidins jūsų maksimalią sveikatą, jėgą, ištvermę prieš priešininką, suteiks jums daugiau energijos, kai kurie iš ginklų priešininką gali net užnuodyti, ar kitaip nors paveikti jo fizinę būklę, todėl dėl plataus daiktų pasirinkimo galima išvengti priešo atakos ir tinkamai pasiruošti atremti jo smūgius.

Norint užsidėti bet kurį iš daiktų visų pirma jums reiktų paspausti M pasirinkti skaičių 7 (Misc. Client Menu), o vėliau 1 (Worn items), taipogi tai galima padaryti panaudojus komanda /worn. Atsidarius menu, galite rinktis iš jūsų turimų daiktų inventoriuje (Kai kurie daiktai reikalauja tam tikro lygio ir skirtingų „Stat Points“, todėl atkreipkite dėmesį)


Daiktai klasifikuojami į :

Exit mobile version