Site icon Slimi namai

Žaidėjų Voice kokybės pagerinimas + Spalvota konsole

cs 1.6 mikrofonu garsu pataisymas

Turime padėkoti mūsų senam žaidėjui PlE kuris supažindino su šiuo Voice pataisymo atradimu.
Argi jūsų ausų nepjausto prasta žaidėjų mikrofonų kokybė? Tai ne žaidėjų mikrofonų problema, o šio žaidimo senas variklis, kuris nesuteikia geros kokybės. Su šiuo priedu galėsite girdėti žaidėjus lyg sėdėtumėte Discord ar TeamSpeak platformose!
Šis pataisymas pagal viską turėtu būti legalus, nes nesuteikia pagalbiniu priemonių šaudyme Ir nekoreguoja judėjimo mechanikos.
Šis failas jums suteiks:

Kam labai svarbu yra girdėti žaidėjus labiau nei šaudymo garsus, yra labai geros komandos su kuriomis galima susikonfigūruoti VOICE girdėjimą pagal savo norus!
Konsolės komanda: voice_overdrive 5 – pritildo visus šaudymo, bėgimo garsus, kai kažkas šneka per mikrofona, default parametras yra ant 2, tai galima koreguoti ši skaičių ir išsirinkti geriausia variantą.
Konsolės komanda: voice_overdrivefadetime 0.1 – šita funkcija veikia su pirminiu parametru, parametras pagal nustatytą laiką sugrąžina normalų girdėjimo garsą, pasikoreguosite pagal save
Konsolės komanda: voice_scale 1.0 – nustato kokiu garsumu girdėti žaidėjus per mikrofoną, jei visus tyliai girdite, galite pasigarsinti pakėlę parametrą +1.0 t.y. voice_scale 2.0
Šios aukščiau pateiktos konsolės komandos veikia ir be šio priedo!

Naujesnė versija kuri turi pataisyta CS 1.6 kliento crash apsaugą:
Dėl šio failo WARGODS SCAN bus raudonas!

Išzipinta failą tereikia įsikelti į žaidimo direktoriją ir paleisti žaidimą iš naujo!

counter-strike 1.6 spalvota konsole
cs 1.6 kur turi buti patalpintas failas
3.2 5 balsų
Straipsnio įvertinimas
Exit mobile version